12 geschenken om online te bestellen met Ticket EcoCheque!

|Top

Daar is Koning Winter weer! Huiver jij al bij de gedachte aan koud weer en een donkere hemel? Of wacht jij net vol ongeduld op de eerste winterprik? De komst van de winter is meteen ook het startschot voor de eindejaarsfeesten. Die zullen er dit jaar een tikkeltje anders uitzien, maar dat maakt deze gezellige periode niet minder magisch! 

Om het coronaleed bij je geliefden te verzachten, hebben we enkele tips voor geschenken die je online kunt kopen met je Ticket EcoCheque. Milieuvriendelijke cadeaus dus, die je volledig coronaproof kunt bestellen! 😉

Een isothermische glazen infusiefles voor thee bij Sebio

Prijs: € 29,90

Waarom? Alle drinkflessen, reismokken en thermosflessen met een bekertje kun je voortaan kopen met ecocheques, want het zijn herbruikbare producten. 

Ik ga ervoor!

Een ledlamp voor je smartphone bij Media Markt

Pijs: € 64,99

Waarom? Alle elektrische lampen, verlichtingstoestellen en ledverlichting uit energieklasse A+ kun je kopen met Ticket EcoCheque. 

Ik ga ervoor!

Een zero waste-box voor de badkamer bij KissPlanet

Prijs: € 39

Waarom? Dit is een herbruikbaar product.

Ik ga ervoor!

Een elektrische step bij Krëfel

Prijs: € 549

Waarom? Een step is een duurzaam en milieuvriendelijk vervoermiddel. Je kunt alle fietsen, elektrische scooters en toebehoren betalen met je ecocheques. 

Wij hebben deze step voor jou getest! Lees wat we ervan vonden

Ik ga ervoor!

Een Haba-gezelschapsspel bij Fox & Cie

Prijs: € 16,49 

Waarom? Alle speelgoed en gezelschapsspelen van HABA hebben een FSC-certificaat. FSC is een milieulabel dat garandeert dat het productieproces van hout of van een product op basis van hout verloopt volgens de principes van duurzaam bosbeheer.

Ik ga ervoor!

Een veiligheidsscheermes bij KissPlanet

Prijs: € 49 

Waarom? Dit is een herbruikbaar product. 

Ik ga ervoor!

Een spel voor je spelconsole, zoals FIFA

Waarom? Net als alle producten bij Cash Converters zijn ook deze spelletjes tweedehands. 

Ik ga ervoor!

Een handgemaakte sushibox bij KissPlanet

Prijs: € 26,40

Waarom? Dit product heeft het Europese biolabel.

Ik ga ervoor!

Een treinset van BRIO bij Fox & Cie

Prijs: € 110 

Waarom? Alle speelgoed en gezelschapsspelen van BRIO hebben een FSC-certificaat. FSC is een milieulabel dat garandeert dat het productieproces van hout of van een product op basis van hout verloopt volgens de principes van duurzaam bosbeheer. 

Ik ga ervoor!

Een muziekinstrument bij Cash Converters

Waarom? De winkels/website van Cash Converters verkopen enkel tweedehandsartikelen. Een computer, een iPhone, kleding of een gezelschapsspel? Alle tweedehandsaankopen kun je betalen met je Ticket EcoCheque. 

Ik ga ervoor!

Een geschenkenset energie- en vitaliteitsmassage bij KissPlanet

Prijs: € 26,40

Waarom? Dit product heeft het Europese biolabel.

Ik ga ervoor!

Een tweedehands smartphone bij Cash converter

Waarom? Dit is een herbruikbaar product.

Ik ga ervoor!

Alle ideeën in dit artikel zijn er om je te inspireren en je te laten zien hoe talrijk de mogelijkheden zijn voor aankopen met ecocheques, zelfs in tijden van lockdown. Van spelletjes tot voedings- of hygiëneproducten, de mogelijkheden zijn legio! Vergeet niet onze Belgische winkeliers te ondersteunen!

 

Een vraag over de producten die je met Ticket EcoCheque kunt kopen? Je vindt alle informatie hier

Nature & Découvertes, Krëfel en Media Markt bieden Click & Collect aan. Zo kun je artikelen online bestellen en vervolgens oppikken in de winkel. Uiteraard kun je je Ticket EcoCheque ter plaatse gebruiken. 

Cash Converters werkt met Call & Collect. Je belt naar een verkooppunt in jouw buurt om te bestellen en maakt een afspraak om je bestelling af te halen. 

 

Je geschenken inpakken? Denk zeker aan FSC- of PEFC-geschenkpapier of herbruikbaar inpakpapier. Ken je furoshiki al? Nee? Je zult het geweldig vinden! Bij deze Japanse inpaktechniek gebruik je wasbare en herbruikbare doeken. Zijn huisgemaakte spullen jouw ding, dan kun je die perfect zelf maken. De planeet bedankt je alvast! Ontdek deze leuke tutorial.

Welke cadeaus ga jij geven? Vertel er ons ALLES over op onze Facebook- en Instagrampagina! 

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen