Blijf in topvorm met Edenred Fit

|News

"Sporten houdt je gezond!" Heb jij deze zin ook al een miljoen keer gehoord? Sporten heeft dan ook talloze voordelen voor de gezondheid, en niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de geest.

Volgens de WGO moet je 30 minuten per dag bewegen om gezond te blijven. Zullen we dan maar beginnen? Lees verder 👇

Edenred Fit, het nieuwe Edenred-platform dat volledig is gewijd aan sport en ontspanning 🤸

Het Ticket Sport & Culture kan al in veel sportzalen en -clubs worden gebruikt. Maar dat wist je al! Nu maken we het je nóg makkelijker met Edenred Fit! Hoe?

Van yoga tot zumba en van aquagym tot crossfit … Edenred Fit helpt je met al je sportsessies! Dit nieuwe platform voor sport en ontspanning is een website waarop je je sportlessen kunt reserveren met Ticket Sport & Culture en Ticket Compliments.

✔️ 110 sportscholen op één platform

✔️ 233 ingeschreven instructeurs die de sportmicrobe zullen overbrengen

✔️ 819 groepslessen voor alle niveaus en voorkeuren

Wat moet je doen?

Stap 1

Geef in de zoekmachine de naam van een stad of gemeente in. Als je gerichter wilt zoeken, kun je ook de naam van een sportschool, les of instructeur invullen.

Voorbeeld: Mechelen - Fitness

Stap 2

Klik op de sportschool die je aanspreekt.

Voorbeeld: Life Style Fitness Mechelen / Mechelen

Stap 3

Klik op 'Agenda' en kies je les.

Voorbeeld: Cycling

Stap 4

Voeg de les toe aan je winkelmandje, maak een account aan en klik op 'bestelling bevestigen'.

Stap 5

Kies Ticket Sport & Culture of Ticket Compliments als betaalwijze.

Stap 6

Voer de PAN- en CVC-codes in. Je vindt die op de achterkant van je Edenred-kaart. De PAN-code is de 19-cijferige code die op de achterkant van je Edenred-kaart staat, onder PAY ONLINE. De CVC-code is de driecijferige code die volgt op de PAN-code.

Stap 7

Je ontvangt een bevestigingsmail. Toon die in de sportzaal en geniet van je les! En geen paniek: als de les wordt geannuleerd, word je daarvan op de hoogte gebracht en krijg je je geld terug.

Zo gemakkelijk is dat! Bovendien waren de sportscholen meer dan 8 maanden gesloten! Ze hebben jou (en je motivatie) dus hard nodig.

Ontbreekt het je nog aan motivatie? Deze groepslessen zullen je vast zin geven om weer naar buiten te komen 👇

Welke groepsles vind jij interessant? Heb je de sprong gewaagd? Post een foto van jou in de sportschool op onze Facebook-pagina. We vinden het altijd leuk om je motivatie te zien 😃

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen