Verplicht thuis maar het leven gaat ook gewoon verder!

|News

De gezondheidsmaatregelen verplichten ons om thuis te blijven waardoor we ons gedrag moeten aanpassen. Het leert ons (opnieuw) om anders te leven en wat zeker is, deze situatie zal ons allemaal veranderen.

We moeten nieuwe dingen (aan)leren en onze gewoontes worden op de proef gesteld.

Verplicht thuis blijven maar het leven gaat ook gewoon verder.

Onze interne diensten werken hard verder om je goed op de hoogte te houden en om je nieuwe content aan te bieden die je ideeën en inspiratie geven om het maximum te blijven halen uit je Ticket EcoCheque.

Net nu moeten we nadenken over onze planeet

Dus, zelfs als we allemaal hopen dat er zo snel mogelijk een eind komt aan dit sociaal isolement, is het de bedoeling om te zien hoe we nieuwe gewoontes kunnen aannemen en nieuwe, eenvoudig te implementeren gebaren voor een groenere toekomst. En het is nu net niet aan tijd dat het ons ontbreekt!

Daarom hebben we besloten om je het e-magazine ‘Natuurlijk’ te blijven sturen en een aantal leuke duurzame initiatieven in de kijker te zetten. 

Vergeet niet dat je jouw Ticket EcoCheque kunt blijven gebruiken voor de aankoop van biovoeding, zowel bij lokale handelaars als bij supermarkten. En ook online kun je duurzame aankopen uitvoeren op mijnonlineaankopen.edenred.be

Tot zeer binnenkort!  

Het Edenred Communicatieteam 

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen