Ticket EcoCheque: 6 cadeautips voor kerst

|Top

Kerstmis komt weer in zicht: versiering in de straten, veel lekker eten, een feestelijke stemming, maar ook leuke cadeautjes. Ben je op zoek naar inspiratie? En is je budget beperkt? Dit artikel helpt je uit de nood!

Hieronder vind je 6 geschenktips voor elk budget. Haal je Ticket EcoCheque maar boven, ho ho ho! 👇

Een set beddengoed uit satijn van Kalani 🛏

Onze collega Melody is er helemaal weg van! Ze vertelde ons zelfs dat ze elk jaar een set lakens van Kalani koopt met haar ecocheques. Iemand verrassen met een mooi geschenk, is leuk. Maar jezelf verwennen is nóg leuker 😊

💻 https://www.kalani-home.com/nl/

💳 Tussen € 57,95 en € 134,95, afhankelijk van de grootte

Een verblijf in het Thon Hotel in hartje Brussel 🏨

Dit hotel beschikt over het Green Key label en voldoet dus aan heel wat milieuvoorschriften. Heerlijk overnachten in een milieuvriendelijk hotel met een sauna én een fitnessruimte ... wat is er mooier?

💻 https://www.thonhotels.com/nl/

💳Vanaf € 95 per nacht

Een grote en stijlvolle klok van Ecomarket ⏲️

Deze klok is vervaardigd uit gerecycleerde materialen. De omsnoeringsband komt van een wijnvat en de houten plank uit een oude Oostenrijkse schuur. Origineel, toch?

💻 https://ecomarket.be/nl/

💳 € 175

Een geurkaars en een plaid uit gerecycleerde wol van Kudzu 🕯

Lekker cocoonen met een kaarsje en een zalig warme plaid: het hoort gewoon bij de eindejaarsfeesten.  Doe ze allebei cadeau aan iemand die je dierbaar is en bezorg hem of haar tal van gezellige winteravonden! Goed om te weten: de geurkaars is volledig vervaardigd uit soja en de wiek is gemaakt van katoen.

💻 https://www.kudzu.be/nl/kokosgeurkaars 

💳 € 14,50

💻 https://www.kudzu.be/nl/wollen-plaid

💳 € 50,95

Tweedehandsboeken van Pêle-Mêle 📕

Bij een cocoonavond met een kaarsje en een plaid hoort natuurlijk ook een goed boek. Goed nieuws, Pêle-Mêle vind je nu ook online! Op online.pele-mele.be kun je Ticket EcoCheque, Ticket Sport & Culture en Ticket Compliments gebruiken.  Is het leven niet mooi?

💻 https://online.pele-mele.be/

💳 Tussen € 7 en € 20

Een Melvita geschenkbox van Sebio 💁

Hydrateren, het is superbelangrijk in de winter. Drink dus voldoende water, maar verzorg je handen en lichaam ook met hydraterende crème. Dankzij deze geschenkbox kom je het winterseizoen met gemak door.

💻 https://sebio.be/nl/

💳 € 18,95

Ontdek op mijnonlineaankopen.edenred.be welke partners je Edenred-kaart allemaal aanvaarden.

Waarmee verras jij je geliefden tijdens de feestdagen? Wat staat er op jouw verlanglijstje? Post een foto van je geschenken op Instagram en tag ons (@EdenredBE)

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen