Originele en duurzame valentijnscadeautjes

|Top

Wat geef ik dit jaar voor Valentijnsdag? Waarmee kan ik mijn liefste schat verrassen? Wat zou hem/haar blij maken? Oké, je wilt dit jaar dus eens écht origineel uit de hoek komen. Dan is dit artikel iets voor jou.

Toegegeven, iets speciaals vinden waar je partner helemaal wild van wordt, gemakkelijk is dat vaak niet. Gelukkig zijn wij er om je uit je leed te verlossen. Zo selecteerden we voor jou enkele originele en duurzame geschenken. En ja, je kunt ook je ecocheques van Edenred gebruiken om je geliefde te verwennen.

Dit zijn enkele van de beste geschenktips voor valentijn, voor elke smaak en elk budget:

  • Valentijnscadeautjes voor dames
  • Valentijnscadeautjes voor heren
  • Valentijnscadeautjes met een persoonlijke toets
  • Valentijnscadeautjes voor koppels

Valentijnscadeautjes voor dames

De dag van de liefde komt eraan! Valentijnsdag is dé gelegenheid om je partner te tonen hoeveel je van haar houdt. Dit is onze top 3 van cadeaus naargelang haar interesses.

  • Houdt ze van comfy en/of sportieve kleren? Verras haar dan met supervrouwelijke loungewear van het merk Kaly Ora. Kun je niet kiezen welk model? Ook met een cadeaubon scoor je gegarandeerd!

 

cadeaux-saint-valentin-femme
idees-saint-valentin-femme
  • Is je lief dol op een goede gezichtsverzorging? Vul een box met patches voor het gelaat, een masker, een hydraterende crème of wasbare wattenschijfjes in katoen. Kies gewoon twee of drie verzorgingsproducten en ... klaar! In deze e-shops heb je een mooie keuze:

    > BioSuperDeal

    > Kudzu

    > Kissplanet

  • Let je wederhelft op haar voeding en drinkt ze graag fruit- of groentesappen? Waarom geef je haar geen blender? Zo maakt ze snel én eenvoudig lekkere en gezonde smoothies. Wat kan het leven toch mooi zijn!

Valentijnscadeautjes voor heren

Op Valentijnsdag krijgen uiteraard niet enkel vrouwen graag iets. Ook mannen hebben recht op een leuk cadeautje. Dit is onze top 3 van cadeaus voor je partner.

  • Is hij een sporter in hart en nieren? Ga dan voor lekker warme fietskledij of een handig accessoire. Ben je samen met een avonturier, dan doe je hem zeker een plezier met aangepaste verlichting!
  • Is je lief helemaal wild van videogames? Verras hem met speciale verlichting voor boven zijn bureau of computer. Gamen in een aangepaste sfeer, dat zal helemaal zijn ding zijn. Zie je zijn ogen al blinken?
  • Is zijn baard zijn grote trots? Stel een scheerset samen met biologische en artisanale producten, zoals een voedende en kalmerende olie, een crème voor na het scheren of scheerzeep. In de twee e-shops hieronder vind je allerlei verzorgingsproducten voor heren:

   > B-local

   > Kudzu

Valentijnscadeautjes met een persoonlijke toets

Een cadeautje moet niet per se iets zijn wat je koopt! Want je kunt je genegenheid voor elkaar op 14 februari wel op duizend-en-een manieren tonen. Creëer bijvoorbeeld een gezellige sfeer in huis, zonder daarom in nieuwe decoratie te investeren.

Maak gemakkelijk zelf kandelaars met gerecupereerde materialen. Neem een bokaal van confituur, snijd een hartje uit een pagina van de krant en bind het vast met een mooi striklint. Enkel nog een kaars erin (het liefst op basis van bijenwas) en de romantiek kan beginnen!

Maak je graag zelf je cadeautjes? In ons artikel lees je hoe je DIY-cadeautjes voor jouw significant other maakt, zoals badzout en een romantisch kaartje.

Valentijnscadeautjes voor koppels

Een cadeautje om te delen met je valentijntje, dat is nóg beter! Wat dacht je van een romantische avond rond een gedeelde passie? Met deze vier tips zet je elkaars hart in vuur en vlam.

  • Kunnen jullie allebei genieten van een goed glas wijn, dan kun je je ecocheques gebruiken voor een degustatie aan huis. Perfect voor een romantisch diner bij kaarslicht.
  • Bestaat een geslaagde zondagnamiddag voor jullie uit Netflix and chill? Een knuffelzachte plaid voor twee is echt iets voor jullie. Zo kun je samen gezellig tv-kijken, zonder dat je moet vechten voor een hoekje van het deken.
  • Of boek een citytrip met een overnachting in een duurzaam vakantiehuis of hotel met het ‘Green Key’ Ideaal voor een romantisch weekendje weg! Op hun website vind je gemakkelijk een leuk adresje bij jullie in de buurt.
  • Niet iedereen heeft thuis voldoende kamers of ruimte voor een apart bureau. Maar hoe creëer je dan toch een plekje waar je rustig kunt werken? Kies voor de oplossingen van Notadesk, bureautafels die je naar hartenlust kunt verplaatsen. Ideaal als je graag een computerhoekje hebt zonder de hele woonkamer te claimen.

In dit artikel hebben we allerlei valentijnscadeautjes belicht die je met je ecocheques kunt kopen. Nu kan je zoektocht naar het perfecte cadeau beginnen, zodat 14 februari dit jaar een dag wordt om nooit te vergeten. Maar het állerbelangrijkste: het is het gebaar dat telt!

 Wat is het origineelste cadeautje dat je ooit aan je partner hebt gegeven? Vertel het ons op Instagram of Facebook. Benieuwd naar jullie verhalen! Oh, en vergeet ons niet te taggen!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen