En wat met groenteafval?

|Food

Dit recept valt bij jong en oud in de smaak.
Chips … van groenteafval. Boordevol vitamines, lekker, krokant, zonder iets te verspillen en zonder één euro uit te geven!

Wat heb je nodig?

3 biologische bieten
3 biologische wortelen
3 aardappelen
Olijfolie
Provençaalse kruiden
Fleur de sel

BEREIDING:

  • Was eerst je groenten goed
  • Schil ze minutieus zodat je mooie schillen overhoudt
  • Leg ze op bakpapier
  • Besprenkel ze met een straaltje olijfolie
  • Voeg wat fleur de sel en Provençaalse kruiden toe (tijm, oregano, gedroogde basilicum)
  • Bak ze bij 180° gedurende een twaalftal minuten. Hou ze in de gaten zodat ze niet verbranden.
  • Het enige wat je dan nog moet doen, is genieten van deze lekkere hap.

Smakelijk!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen