Boek een vakantie met je ecocheques!

|Reizen

Gebruik je ecocheques om een reis te boeken! Een romantische citytrip, een week vakantie met het gezin, een weekendje met vrienden … Het Belgische ecotoerisme is altijd fun. Want voor een vakantiegevoel hoef je echt niet ver te reizen.

Wij besparen je een ellenlange zoektocht naar overnachtingsplaatsen die je met ecocheques kunt betalen. Dit zijn drie fantastische plekjes in België waar je een onvergetelijke vakantie met je favoriete mensen doorbrengt.

Deze drie unieke adressen behoren tot het netwerk van Green Key, dat in het teken staat van duurzaam en lokaal toerisme. Slaap je in een van hun hotels of vakantiehuizen? De planeet zal je dankbaar zijn. Pak maar snel je koffer!

1. Center Parcs

Heb je kleine kinderen? Dan is Center Parcs echt iets voor jou! Geen betere plaats voor leuke momenten met het gezin. Hier halen jong en oud hun hartje op tijdens leuke activiteiten, zoals springen en buitelen in het outdooraquapark of een mooie wandeling maken door de natuur! Ook je huisdieren zijn welkom. Ze hoeven dus niet jaloers te zijn.

Een vakantie in Center Parcs betekent:

  • voor jou en je geliefden een adempauze in een groene omgeving
  • plezier maken en gezellig samen zijn
  • dolle pret in het zwemparadijs ‘Aqua Mundo’

De groene kant 

  • Center Parcs gebruikt 90% minder chloor in hun zwembaden. Dat is beter voor het milieu en de gevoelige huid. Bovendien heb je geen last meer van rode, prikkende ogen!
  • De huishoudtoestellen van de huisjes zijn energiezuinig, de douchekop bespaart water en de verwarming gaat automatisch uit als je lang weg bent.
center-parcs-ecocheques

Center Parcs heeft vijf parken in België. Plan hier je volgende vakantie. Boeken is kinderspel. Reserveer je vakantie in enkele muisklikken met je ecocheques!

2. De Meren van L’Eau d’Heure

  • Deze toeristische bestemming ligt op slechts 30 minuten van grote steden als Bergen, Namen en Charleroi. In dit droomdecor vind je de grootste meren van België. Het domein van de Meren van L’Eau d’Heure is een uitzonderlijke plek in een unieke groene omgeving.

    Er is een hotel voor een onderonsje in een bijzondere, rustgevende setting. Of ga je ineens voor een van de bijzondere villa’s in Golden Lakes Village? Op het domein van de Meren van L’Eau d’Heure ontdek je trouwens heel wat ontspannende en leuke activiteiten:

  • Fietsen rond de meren op de RAVel-route
  • Op avontuur trekken in de bomen, met de mountainbike of met een elektrische step
  • Lichaam en geest herbronnen in het wellnesscentrum
  • Je uitleven in de verschillende speeltuinen
  • Golf en footgolf ontdekken
  • Découvrir le Golf et le Foot Golf

 

Golden-lakes-village-ecocheques

De groene kant 

Om het Green Key-label te kunnen krijgen, heeft het domein een aantal ecologische maatregelen genomen. Verantwoord omgaan met water en energie en minder afval produceren, dat vinden ze hier vanzelfsprekend!

Trakteer jezelf op een paar dagen relaxen en wegdromen te midden van de natuur. Dit merengebied is perfect voor wie er even tussenuit wil knijpen om van de rust te genieten.

3. The Spin

Is een vakantie voor jou niet compleet zonder sport en kicks? Dan moet je zeker in The Spin zijn geweest, voor een puur vakantiegevoel op eigen bodem! Hun credo: eenvoudige, milieuvriendelijke accommodatie aan het water, met een waaier aan activiteiten.

Sleep’n Spin is een gemeubeld vakantiehuis met twee aparte wooneenheden. Het biedt plaats aan achttien personen. Je kunt ook de studio voor twee tot vier personen reserveren.

Het moeilijkste? Dat wordt kiezen uit de vele activiteiten!

  • Hou je van sport en adrenaline? Ga dan wakeboarden
  • Een toffe hersenbreker in teamverband? Een escape game is zo leuk!
  • Ontspannend sporten? Spring dan op een paddleboard!
  • Ben je een waterrat? Duik dan in het aquapark!

Hier voelen sporters en durfals zich als een vis in het water! Maar geen nood als je het liever wat rustiger aan doet. The Spin heeft ook activiteiten voor beginners en kinderen, om er op je eigen tempo en zonder druk van te proeven.

De groene kant 

Zijn Green Key-label heeft dit vakantieverblijf te danken aan verschillende ecologische voorzieningen en installaties. Dankzij water- en energiebesparende maatregelen verkleint The Spin zijn ecologische voetafdruk aanzienlijk zonder dat jij aan comfort moet inboeten!

Boek een sportief en avontuurlijk uitje in hun unieke verblijf!

the-spin-ecocheque-vacances-été

 

Het is niet altijd makkelijk om een tripje te organiseren met voor ieder wat wils. Dankzij dit artikel staan er voortaan drie nieuwe, unieke adressen voor jong en oud op je vakantiewishlist. Benieuwd naar meer tips voor uitstapjes met je gezin? Ontdek vijf coole zomeractiviteiten met de kinderen. Je betaalt ze volledig met ecocheques!

Welke bestemming spreekt jou aan? Ken jij nog andere adressen met een Green Key-label waar je met ecocheques kunt betalen? Deel ze met ons en tag onze Facebook- of Instagram-pagina. We zijn zeer benieuwd!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen