5 originele geschenken die je met ecocheques kunt kopen

|Lifestyle

Weet je niet waarmee je je geliefden tijdens de feestdagen moet verrassen? Geen inspiratie en al uren aan een stuk naar cadeaus gezocht? We weten het, de juiste attentie vinden voor iemand is vaak een hele uitdaging!

Maar wist je al dat je met je ecocheques van Edenred ook nuttige geschenken kunt kopen die net dat tikkeltje anders zijn? In dit artikel lichten we 5 originele geschenken voor jezelf of een geliefde toe, die je bovendien met ecocheques kunt kopen.

1. Een fleurige touch

Ken je iemand die verzot is op planten en tuinieren? Geef dan eens bloemen of planten cadeau! Maar dat is nog niet alles ... Met je ecocheques kun je ook bloempotten, glazen stolpen, plantenhangers en 'groene' decoratiestukken kopen. Zo help je meteen iemands interieur op te fleuren.

Op deze 2 adresjes vind je vast het ideale geschenk:

👉 Agave, een heuse stadsoase in hartje Elsene. Hier heb je de keuze uit een ruime selectie planten en bloemen, accessoires, cactussen, terraria ... maar ook diverse tuinartikelen en zelfs fleurige illustraties.

  • Adres: Dublinstraat 15, 1050 Elsene
  • Telefoonnummer: +32 470 68 34 54

👉 Bij Geur en Kleur ontdek je tal van muurversieringen, geurkaarsen, planten en gedroogde bloemen. Het team van bloemisten helpt je graag dat ene pareltje te vinden!

  • Adres: Sint-Niklaasstraat 83, 9170 Sint-Gillis-Waas
  • Telefoonnummer: +32 (03) 770 78 52

2. Als de ooievaar op bezoek komt ...

Ken je iemand die in blijde verwachting is? Weet dan dat je toekomstige ouders met sommige geschenken écht een plezier doet. Wasbare luiers, wollen pyjama's, biologische verzorgingsproducten voor het tere huidje van de baby, ecologisch verantwoorde flesjes ... En vooral: een setje met alle must-haves voor wanneer de baby wordt geboren.

Is het kleintje er al? Geef de jonge ouders dan iets wat hun dagelijkse leven net dat tikkeltje gemakkelijker maakt, zoals biologische tepelzalf, fopspenen, een babyfoon, een commode, draagdoeken ... Wedden dat ze je dankbaar zullen zijn?

Onze tip: ga zeker eens snuisteren in de webshop Luierhoek. Je kunt er online bestellen én betalen met je ecocheques.

3. Een gezellig moment

Met familie, vrienden, je partner of gewoonweg in je eentje: af en toe moet je gewoon de rust opzoeken om de druk van de ketel te halen. Deze uitstapjes kun je gewoon met je ecocheques betalen:

  • Een bezoek aan ZOO Antwerpen. Reserveer je tickets en geniet samen met je kids van een leuk uitje!
  • Een weekendje weg in een vakantiehuisje in de Ardennen of aan de Belgische kust, boomklimmen of een bezoekje aan een pretpark: aan jou de keuze! Jazeker, je kunt je ecocheques ook gebruiken voor een verblijf in een Green Key etablissement. Elke zaak met dit label heeft gegarandeerd een kleine ecologische voetafdruk en hanteert een duurzame visie op toerisme. Zoek hier de ideale vakantiebestemming

4. Interieurdecoratie

Niet alleen bloemen en planten voegen een vleugje originaliteit toe aan je interieur. Ook mooie spullen zoals geurkaarsen, een leuk tafellaken, zachte servetten of papieren decoraties frissen je woning in een handomdraai op.

Zo fleur je het knusse nest van je dierbaren op met je ecocheques:

Khôsy In deze webshop vind je ook elegante diffusers voor essentiële oliën, biologische kamersprays en geurstokjes. Geschenken die beslist in de smaak zullen vallen tijdens de eindejaarsfeesten.

Duurzaam en hoogwaardig beddengoed. Wij bevelen het merk Kalani van harte aan. In deze webshop vind je heel wat linnengoed, waaronder beddengoed, kussenslopen van biologische katoenjersey en supercomfortabele kamerjassen!

 

 

5. Het perfecte geschenk voor die ene persoon ...

We helpen je graag dat ene geschenk te vinden dat ECHT in de smaak zal vallen. Daarom vind je hieronder een paar tips op maat van de persoon die je wilt verwennen:

  • Is hij/zij bezeten van films of sport? Niets leuker dan je passie in het groot te beleven! Gebruik je ecocheques om een HD led-tv van de nieuwste generatie te kopen.
  • Kan hij/zij niet zonder koffie of frisdrank? Met een koffiemachine of een sodamachine zit je vast goed!
  • Sport hij/zij veel? Dan is een smartwatch een goede keuze. Een heuse must-have voor iedere sportfanaat die wil weten hoe goed hij of zij vooruitgaat!

 

In dit artikel hebben we een resem originele en duurzame geschenkideeën voor jezelf of een geliefde op een rijtje gezet. Cadeaus die je met je ecocheques van Edenred kunt betalen bovendien. En vergeet vooral niet het allerbelangrijkste: het is het gebaar dat telt!

Grijp deze eindejaarsfeesten aan om je dierbaren te laten kennismaken met een duurzamere levensstijl. Voor welk cadeau val jij? Heb jij nog andere originele en duurzame ideeën? Deel je tips en inspireer anderen: tag @edenred_belgium in je posts of stories!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen