#GoGreenAtHome: ga samen met Edenred de uitdaging aan!

|Lifestyle

 

Edenred Belgium houdt van echte ervaringen, echte mensen en echte inspanningen, hoe klein dan ook, voor een groenere planeet. Jullie ecocheques helpen jullie al om dagelijks te kiezen voor groenere en duurzame oplossingen. Vandaag willen we die groene impact nog meer vergroten door de link te leggen tussen ecologisch en economisch! Daarom lanceren we van 25 februari tot 3 maart 2019 een #GoGreenAtHome-challenge.

Hiermee dagen we jullie uit om gedurende 1 week jullie verwarming 1 graad Celsius lager te zetten dan normaal. Bij wie de verwarming dus normaal gezien op 21 °C staat, zakt deze af naar 20 °C. Zo kan je 7% op je energiefactuur besparen en je CO2-uitstoot verminderen. Je bent dus niet alleen goed bezig voor het milieu, maar ook voor je portefeuille!

Natuurlijk staan jullie er in deze uitdaging niet alleen voor. Om jullie extra te steunen en te bewijzen dat iedereen deze uitdaging aankan, ging Edenred Belgium een samenwerking aan met de Nederlandstalige Amélie van Binôme blog en de Franstalige Sylvie van Zéro CarabistouilleAmélie van Binôme. heeft een zwak voor mooie dingen en is daardoor op de hoogte van alle trends van mode tot interieur, maar weet er steeds een inventieve, duurzame en vaak ook Belgische twist aan te geven. Iets dat ze nu ook doortrekt in haar eigen, nieuwe woonst. Sylvie en haar familie zijn ware experts als het op duurzaam en groen leven komt. Zij leven al sinds 2015 zonder afval en delen hier op een leuke en inspirerende manier hun ervaringen en praktische tips over.

Net als jullie starten Amélie en Sylvie op maandag 25 februari met de #GoGreenAtHome-challenge en draaien zij de verwarming thuis dat beetje lager. Ze delen hun ervaring tijdens en na de uitdaging op hun sociale media-kanalen en blog en geven jullie meteen ook de nodige tips & tricks uit eigen ervaring om deze goede gewoonte nog lang na 3 maart verder te zetten. Maar dat is niet alles, we dagen ook enkele bedrijven uit om met ons deze challenge aan te gaan en hun uitstoot te verminderen!

Hoe volg jij het goede voorbeeld van Amélie en Sylvie en start je op 25 februari zelf met de #GoGreenAtHome-challenge? Dat is simpel! Het enige dat je moet doen is je verwarming lager draaien en ons op de hoogte houden via sociale media door de hashtag #GoGreenAtHome te gebruiken en Edenred Belgium te taggen in je bericht. (Instagram @edenredbe of Facebook @EdenredBelux). Aarzel niet om ook je familie en vrienden uit te dagen om deel te nemen!

Ben je nog op zoek naar enkele praktische tips om deze #GoGreenAtHome-challenge met je verwarming te starten? Dan kan je altijd onze 10 tips om minder uit te geven aan je verwarming (her)lezen. Veel succes met deze uitdaging, samen kunnen we een echt verschil maken! En nadien delen we natuurlijk met veel plezier het resultaat van deze uitdaging met jullie. Met hoeveel procent denken jullie dat we de CO2-uitstoot die week kunnen verminderen?

Praktische info #GoGreenChallenge:

Data? 25 februari tot 3 maart
Hoe meedoen? Draai je verwarming 1 graad Celsius lager dan normaal en breng ons via social media hiervan op de hoogte én deel natuurlijk je persoonlijke ervaring.
Wat valt er te winnen? Een groenere planeet en een lagere energiefactuur! Volg ons en onze partners!

Sur Instagram :
    @Edenredbe
    @zerocarabistouille
    @ameliederycke

Sur Facebook :
    @EdenredBelux
    @zerocarabistouille
    @binomeblogcom

GO ! 

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen