10 ideeën voor je interieur met Ticket EcoCheque

|Lifestyle

Heb je Ticket EcoCheque? Of ontvang je er binnenkort? Fantastisch!

In een vorig artikel hadden we het over zeven nuttige en trendy geschenken die je met je ecocheques kunt kopen. Maar vandaag gaan we voor een nieuw interieur! Inderdaad. Met je ecocheques kun je ook natuur- en milieuvriendelijke decoratiespullen kopen. Lees hieronder hoe!

Zalig toch, zo’n mooi tapijt om lekker met je blote voeten op te lopen? Het tapijt ‘SPORUP’ van IKEA wordt gemaakt van gerecycleerd polyester. Eén tapijt bevat maar liefst 320 petflessen!! Gek, hé?

Ter herinnering: je kunt alle 100 % gerecycleerde producten met ecocheques betalen!

Diverse decoratiespullen van Oh Green. Planten, tuinmeubelen, tafellinnen ... Dankzij het groene EcoCheque icoontje herken je snel alle producten die je met je Ticket EcoCheque kunt betalen.

Denk eraan: de ecocheques zijn enkel geldig in de winkel.

Droom je van een inloopdouche? Profiteer van je ecocheques om een moderne en milieuvriendelijke douche zoals deze van hansgrohe te installeren.

Ter herinnering: je kunt alle producten die je helpen om zuiniger om te springen met water en energie betalen met ecocheques!

De moderne en personaliseerbare boekenrekken, buffetkasten, kleerkasten, kantoormeubelen ... van Kewlox zijn made in Belgium. Het gebruikte hout is afkomstig van Europese bossen met PEFC-certificaat.

Ter herinnering: je kunt alle producten met een PEFC- of FSC-label met ecocheques betalen.

Geef je interieur een originele twist. De volledige ÅTERSTÄLLA textielcollectie van IKEA wordt lokaal gemaakt met textieloverschotten.

Deze collectie bestaat enkel uit unieke stukken: kussenslopen, keukenschorten, mandjes en placemats. Alles is made in Belgium, 100 % gerecycleerd en 100 % verantwoord.

Tweedehandsartikelen zijn een uitstekende stap naar een ecologische transitie. Wist je dat je allerlei soorten tweedehandsartikelen met je Ticket EcoCheque kunt kopen?

In de TROC winkels tik je allerlei vintagemeubelen op de kop!

Het Franstalige boek ‘Faites pousser vos noyaux et pépins’ is echt een topper als je meer wilt weten over het kiemen van pitten of zaden! Verkrijgbaar bij Nature et Découvertes. Het boek bevat handige tips om de pitten/zaden uit fruit te halen en te laten kiemen tot mooie interieurplanten. Je vindt er ook DIY-tips in om je interieur te pimpen. Dit decoratieboek heeft het FSC-keurmerk!

De vloer is vrij bepalend in een ruimte. Zo doet een lichte plankenvloer je woonruimte meteen oplichten. Bij GAMMA kun je bijvoorbeeld een nieuwe natuurlijke parketvloer met FSC-label met je Ticket EcoCheques kopen.

Zijn je muren toe aan een opfrisbeurt? Kies verf met een ecolabel! Zo’n milieuvriendelijk alternatief is een instant verjongingskuur voor je interieur.

Ter herinnering: je kunt alle producten met een ecolabel met ecocheques betalen!

Dit mooie terrarium ‘Plant Jar Box’ van JUTTU gedijt perfect in je woonruimte of slaapkamer! Het groen komt heel mooi uit tegen een witte of taupekleurige achtergrond!

Ter herinnering: je kunt alle planten met wortelkluit met ecocheques betalen!

Heb je zelf ook toffe interieurplannen met je ecocheques? Vertel het ons op onze sociale media!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen