Zomerse must-haves die je met ecocheques in huis haalt

|News

De zomer is eindelijk in aantocht! Tijd om je voor te bereiden op de vakantie, bijvoorbeeld met onze selectie mooie must-haves die je vlot overal mee naartoe neemt. Een reistas, waterfles, strandlaken ... Alles wat je nodig hebt voor een zalige zomer! Als kers op de taart kun je ze allemaal betalen met de ecocheques van Edenred.

In dit artikel vertellen we meer over onze drie favoriete merken voor de zomer. Of je nu graag zonnebadend aan het strand ligt of er liever op uit trekt – er is voor ieder wat wils.

1. Zorgeloos reizen met Lefrik

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke en praktische strandtas? Laat je verleiden door de geweldige creaties van Lefrik.

Hun concept? Tassen die gemaakt zijn van gerecycleerde petflessen. Hip én milieuvriendelijk tegelijk! Daarnaast hebben ze reistassen van biologisch katoen, een absolute must-have voor de milieubewuste globetrotter.

Dankzij het minimalistische ontwerp van de tassen reis je zonder zorgen én verklein je je ecologische voetafdruk. De twee bestsellers van Lefrik:

👉 STRATA strandtas – Camel: de tas heeft een ritsvak en lange hengsels voor maximaal draagcomfort. Dankzij een laptopvak, een zakje voor je waterfles en een paar extra vakken kun je er al je spullen in kwijt.

👉 STRATA omkeerbare strandtas – Marine: deze omkeerbare tas pronkt aan de voorkant met een effen marineblauw patroon en aan de achterkant met trendy marinestrepen. Ze heeft een inhoud van 22 liter, dus er is genoeg ruimte voor je handdoek, zwemkleding, zonnecrème en slippers!

2. Geniet van je favoriete drankje met NUOC

Ben je op zoek naar een stijlvolle, efficiënte fles die je drankje koel houdt bij zomerse temperaturen? Dan moet je bij NUOC zijn! Het merk verkoopt herbruikbare glazen flessen die tegen een stootje kunnen.

Bovendien neem je de flessen makkelijk overal mee naartoe dankzij hun praktische accessoires, zoals draagtassen en diverse schroefdoppen. Onze top 3 uit hun assortiment:

💖 Glazen fles NUOC - Essence 800 ml: deze handige fles neemt weinig plaats in dankzij het ergonomische ontwerp.

💖 Glazen fles NUOC - Biarritz 500 ml: met de hand afwassen is verleden tijd, want deze fles mag gewoon in de vaatwasmachine!

💖 Glazen fles NUOC - Black is white 500 ml: deze handgemaakte fles van hoogwaardig glas beschermt de inhoud tegen het zonlicht, zodat je drankje de hele dag lekker koel blijft.

3. Duurzame mode van Rifò Lab

Op zoek naar milieuvriendelijke, duurzame en stijlvolle strandaccessoires? Neem dan zeker eens een kijkje bij Rifò, een merk met een missie: zoveel mogelijk mensen laten genieten van handgemaakte en duurzame kleding.

Door technologie, maatschappelijk engagement en respect voor het klimaat te combineren, produceert het merk kwaliteitsvolle kleren die lang meegaan. En dat alles met oog voor detail! Ontdek hun twee toppers:

Strandlaken uit gerecycleerd katoen Maestrale - Blu Indaco: deze handdoek uit gerecycleerd katoen is het perfecte accessoire voor een bezoekje aan het strand.

Strandlaken uit gerecycleerd katoen Alba - Rosa Peonia: dankzij de elegante uitstraling is dit strandlaken ook perfect te gebruiken tijdens een geïmproviseerde picknick of een namiddag in de tuin met vrienden.

 

Nu je onze drie favoriete merken van het moment kent, ben je helemaal klaar voor de zomer! Alle producten en merken in dit artikel kun je trouwens met ecocheques kopen. Ze zijn duurzaam, hebben een ecologisch label of zijn gemaakt van gerecycleerde materialen.

Wat is jouw must-have voor de zomer? Laat het ons weten via Facebook of Instagram!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen