Onze geschenktips voor Vaderdag

|Zoom

Vaderdag nadert met rasse schreden. En zoals elk jaar dreigt het weer een hele zoektocht naar het juiste geschenk te worden! Wordt het de zoveelste fles wijn? Of een nieuw hemd?

Pak het dit jaar wat origineler aan. Geen inspiratie? Geen nood. Wij maakten een lijst met geschenken die je met ecocheques kunt betalen. Er zit iets tussen voor iedere papa en elke stijl. En natuurlijk ook voor elk budget.

1. Lekker doe-het-zelven

Drinkt je vader graag een biertje? Schenk hem gerstenat met een authentieke en heerlijke smaak! Of beter nog: laat hem zijn eigen bier brouwen!

Hoe? Met de biologische brouwset Bière Lovers IPA van Radis et Capucine. In de doos zit alles wat hij nodig heeft om zijn eigen biologische bier te maken.

2. Natuurlijke verzorgingsproducten

Ook mannen willen een mooie huid. Toch? Jouw vader zal vast blij zijn met biologische verzorgingsproducten. Met deze toppers scoor je altijd:

Geschenkset Homme nouveau van Avril: deze set bevat drie producten waarmee hij zijn huid in zachtheid reinigt, hydrateert en kalmeert.

De skincare routine van 90 dagen van Bivouak: deze biologische set met natuurlijke ingrediënten geeft zijn huid precies wat ze nodig heeft, zonder ze geweld aan te doen. Op de koop toe geuren de drie producten heel lekker, met houtachtige en ambertoetsen.

Hydraterende gezichtscrème met jojoba van MakeSenz: deze crème hydrateert zijn huid zonder kleverig gevoel. Ideaal als het ‘s morgens snel moet gaan!

3. De liefde voor muziek

Heb je niet altijd geluisterd naar de gouden raad van vaderlief? Maak het goed en schenk hem oortjes.

Kies voor de aBean in Spicy Red van Kreafunk. Met deze draadloze oortjes in gerecycled plastic kan hij urenlang luisteren naar zijn favoriete nummers!

4. Een concreet gebaar voor de planeet

Komt je vader vaak te laat? Dan is dit het moment om hem een Ice Watch op zonne-energie te geven!

Dit nieuwe, ultradunne en superlichte horloge laadt automatisch op met behulp van een natuurlijke of kunstmatige lichtbron.

5. Heerlijke koffie

Heb je je papa grijze haren en slapeloze nachten bezorgd? Misschien is alles vergeven als je hem heerlijke koffie cadeau doet.

Een paar tips voor de lekkerste kopjes:

  • Machine Nespresso Vertuo Pop Coconut White: maakt in geen tijd de lekkerste koffie, van espresso tot lungo, met een vol, romig schuimlaagje.
  • BIO koffie Condor van Javry: schenk hem een moment om intens van te genieten met deze koffie uit Noord-Peru, met toetsen van hazelnoot, hout, karamel en amandel.

6. Voor een ouderwetse scheerbeurt

Is je vader de trotse eigenaar van een baard? Doe hem een scheerset cadeau. Twee artikelen die we je warm kunnen aanbevelen:

Herbruikbaar en veilig scheermes van Kiss Planet: op dit scheermes met een houten steel passen veiligheidsmesjes, voor doeltreffend en snel scheren, een leven lang. De planeet zal je dankbaar zijn!

Lederen hoesje voor het veilige scheermes van Bivouak: dit hoesje in echt leder werd in Frankrijk gemaakt. Geen beter accessoire om je scheermes overal stijlvol en veilig mee naartoe te nemen. 

7. Een adrenalinekick?

In een pretpark beleef je de meest verrassende emoties. En in Aventure Parc passeren ze allemaal de revue! Nodig je vader uit zijn grenzen te verleggen door te bungeejumpen vanaf 20 meter hoogte. Spanning gegarandeerd!

Alle recreatiegebieden en parcours van Aventure Parc respecteren het milieu en hun natuurlijk kader. Dit etablissement heeft het Green Key-label dat zich inzet voor de ontwikkeling van duurzaam en lokaal toerisme.

 

In dit artikel ontdekte je onze lijst met favoriete geschenken voor Vaderdag op zondag 11 juni. Je weet nu hoe je je ecocheques kunt gebruiken om je vader dolgelukkig te maken en met het hele gezin een onvergetelijke dag te beleven.

Heb jij nog andere ideetjes voor geschenken op Vaderdag? Laat het ons weten via de sociale media: tag ons op Instagram en Facebook. Verras ons!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen