Nieuw van Edenred: Edenred Ecoshop, voor al je aankopen met Ticket EcoCheque

|News

Het is zover! Edenred lanceert zijn 100% groene en 100% milieubewuste webshop! In Edenred Ecoshop vind je honderden hippe en milieuvriendelijke producten. Edenred wil graag dat je vlot en aangenaam kunt winkelen en wil je het leven makkelijker maken. Daarom hebben we dit platform ontwikkeld waarop je je Ticket EcoCheque kunt gebruiken. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Edenred Ecoshop en hoe je je ecocheques kunt uitgeven.

Hoe werkt het? 🤷

Edenred Ecoshop werkt precies zoals andere webshops: je bladert door de categorieën, zoekt de producten die je wilt en vult je winkelmandje. Vervolgens plaats je je bestelling met je Ticket EcoCheque! En klaar is Kees.

Is het bedrag van jouw aankoop hoger dan het saldo van je Ticket EcoCheque? Geen nood. Je kunt het resterende bedrag betalen met een van de vele andere betaalmiddelen die op het platform worden aanvaard.

Gemakkelijk, snel en 100% veilig!

Wat is het doel van Edenred Ecoshop?

Edenred wil graag dat je vlot en aangenaam kunt winkelen. Daarom hebben we Edenred Ecoshop ontwikkeld, het ideale platform om je groene bonus ten volle op te benutten. Je vindt er handige, hippe én duurzame producten die je online met je Ticket EcoCheque kunt kopen.

Welke producten kopen?

De producten op het platform Edenred Ecoshop zijn duurzaam, hebben een ecologisch label of zijn gemaakt van gerecycleerde materialen.

Van cosmetica en kleding tot voeding ... mogelijkheden genoeg om je Ticket EcoCheque te gebruiken.

Zo gun je jezelf een extraatje én verklein je tegelijkertijd je koolstofvoetafdruk!

De TOP 3 van producten die je alleen in Edenred Ecoshop vindt 🛍

We selecteerden speciaal voor jou drie producten die alleen op het platform Edenred Ecoshop te koop zijn. Je zult er dol op zijn!

Oogschaduw DYP 💄

Met de oogschaduw van DYP kies je voor een ultrachique intense blik die zowel bij een avondje uit past als ideaal is voor overdag. De twee natuurlijke tinten – beige en chocolade – geven je blik een elegante toets.

De 100% natuurlijke, biologische en veganistische formule is verrijkt met extract van biologische kamille, een plant die bekendstaat om zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen. Het ideale ingrediënt dus voor de dunne en gevoelige huid van de oogcontouren. Kamille bevat azuleen, een actief bestanddeel dat roodheid en zwellingen vermindert. In deze plant zit ook bisabolol, dat kalmerend werkt en de actieve bestanddelen beter in de huid laat dringen.

Extraatje: de verpakking is navulbaar! Een mooi pluspunt om onze afvalberg te verkleinen.

Elektrische step We Go Board Suprem 3 🛴

De elektrische step Suprem 3 staat bekend als een van de beste steps op de markt. Deze step is licht, praktisch en gemakkelijk hanteerbaar – je ideale bondgenoot voor verplaatsingen in de stad dus. De We Go Board Suprem 3 is 100% elektrisch en een efficiënt en milieuvriendelijk vervoermiddel.

Dit product voldoet aan de criteria op het vlak van mobiliteit. Bovendien heeft de step een krachtige motor en een uitstekend rijbereik van 30km.

Dankzij de geoptimaliseerde voor- en achterwielophanging is het met deze step soepel en aangenaam rijden.

Het robuuste frame in aluminium is tot slot uitgerust met krachtige leds vooraan en achteraan, zodat je in het donker goed zichtbaar bent.

Draadloze Bluetooth-oortjes - aBean Care 🎵

Geniet urenlang van vol en krachtig geluid met de aBEAN Care draadloze in-ear oortjes. Deze milieuvriendelijke oortjes zijn gemaakt van gerecycled materiaal en strovezel. Zo laten ze je genieten van al je favoriete nummers zonder dat je je schuldig hoeft te voelen over je ecologische voetafdruk.

Deze draadloze oortjes kunnen verbonden worden met een iPhone, Android-telefoon of een computer via de automatische verbinding (compatibel met alle Bluetooth-apparaten) en worden opgeborgen in een oplaadcase met 2 oplaadmodi (USB-C of een draadloze Qi-inductielader) die beschikt over een ingebouwd slim display dat het resterende batterijpercentage weergeeft.

Dit horloge is compatibel met iOS 9.0 of hoger en Android 4.4 of hoger en werkt met de applicatie DaFit.

Je kunt het zelfs gebruiken voor fietstochtjes dankzij de geïntegreerde gps-functie: van ecologische mobiliteit gesproken!

Ontdek nu Edenred Ecoshop en shop meteen met je Ticket Ecocheque. Deel jouw favoriete product op Facebook  of Instagram!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen