Begin het jaar goed met de exclusieve producten in de Ecoshop

|Lifestyle

Maak een goede start in 2023! Hoe? Door duurzamer te gaan leven bijvoorbeeld. Want het nieuwe jaar is ideaal voor een nieuw begin! En wat dacht je ervan om ook ineens je gewoonten te veranderen zonder dat je je dagelijkse leven helemaal moet omgooien?

Eenvoudige oplossingen, die zijn er namelijk genoeg: kies voor een duurzaam vervoermiddel zoals de fiets, gebruik minder plastic of geef je immuunsysteem een boost met gezonde en biologische producten. Laat dat to-dolijstje maar vollopen!

Ons platform Edenred Ecoshop kan je helpen om duurzamer te gaan leven. Dat is bovendien een stuk makkelijker dan je denkt. In dit artikel lees je er alles over!

Stap op een goed uitgeruste fiets

Fietsen is goed, maar fietsen met topaccessoires is nog beter! De keuze van je accessoires is even belangrijk als de keuze van je fiets zelf. Wij willen je daar graag bij helpen! Hieronder vind je drie hulpmiddelen die je binnenkort vast niet meer kunt missen:

  • Wist je dat er opvouwbare fietshelmen bestaan? Met zo’n fietshelm win je tot 66% aan plaats vergeleken met een klassiek model. Fietsen wordt dus nog leuker en handiger, want voortaan hoef je je fietshelm niet meer onder je arm mee te zeulen. Je opgevouwen helm neemt namelijk weinig plaats in in je tas in. Wij vinden de opvouwbare helm van Overade een echte aanrader.
Casque pliable Overade
sacoche pliable
  • Op de fiets is er niet echt veel plaats voor ‘bagage’, en dat blijft toch een nadeel. Wil je toch al je documenten en onmisbare spullen meenemen? Dan is een opvouwbare fietstas iets voor jou. Eenvoudig en handig! Met deze tas stevig bevestigd op je fiets neem je vlot tot drie keer meer spullen Wij kozen alvast voor het zwarte model van het merk Bold.
  • Aaargh, lekke band! Maar geen nood, want met de universele lineaire binnenband van NHP hoef je je wiel niet meer te demonteren. Dit systeem plaats je tussen de band en het wiel. Gewoon afrollen bij een lekke band en klaar is Kees! Een onmisbaar redmiddel in onvoorziene situaties.
chambre à air universelle NHP

Jouw bondgenoot voor minder plastic

Minder plastic verbruiken, dat willen we allemaal. Maar hoe? Aan oplossingen geen gebrek! Toch steekt er eentje met kop en schouders bovenuit. Waarom? Omdat je er je dagelijkse leven helemaal niet voor moet omgooien. Integendeel, want deze oplossing maakt je het leven zelfs makkelijker. Maak kennis met de bruiswatermachine!

In plaats van frisdranken in plastic flessen te kopen en uit de winkel mee naar huis te sleuren, kun je voortaan ook bubbels en smaken toevoegen aan kraanwater.

Wij vinden ons favoriete merk MySoda een echte aanrader. De modellen van MySoda worden bijna volledig gemaakt met hernieuwbare biocomposiet, een ecologisch en vernieuwend alternatief voor kunststof. Deze twee producten hebben wij alvast getest en goedgekeurd:

  • MySoda – Woody zwart mat – Biocomposiet: deze kit bevat een Woody-bruiswatermachine, een hervulbare CO2-cilinder en een vergassingsfles. Extra voordeel: dit model is bijzonder stil en heeft geen elektriciteit nodig. Je zet het dus gewoon waar je maar wilt!
MySoda Pack
Mysoda Cola sirop
  • Graag een smaakje in je water? Probeer dan zeker de geconcentreerde biosiroop met colasmaak. Bubbels in je kraanwater stoppen, siroop toevoegen en klaar! Met deze fles van 685 ml siroop maak je tot 11 liter aan lekkere drankjes. Dankzij de schaalverdeling op het etiket gebruik je bovendien altijd de optimale hoeveelheid siroop, zelfs de meest onhandigen onder ons!

Een gezonde bioboost

Hoe je je immuunsysteem makkelijk een boost geeft, weet intussen iedereen. Sporten, gezond eten en jezelf de juiste gewoontes aanmeten, zoals voedingssupplementen innemen. Tijdens de winterperiode is het heel normaal dat je te maken krijgt met een tekort aan vitamines of voedingsstoffen die essentieel zijn voor onze stofwisseling.

Voedingssupplementen zijn dan een uitstekende oplossing om dat tekort aan te vullen. Ken je Your superfoods al? Dit merk is gespecialiseerd in voedingssupplementen in poedervorm. Die smaken niet alleen lekker, maar zijn ook 100% natuurlijk, vegan en glutenvrij. Op de koop toe bevatten ze geen additieven en kleurstoffen.

De voedingssupplementen van Your Super bevatten superfoods die rijk zijn aan plantaardige eiwitten, vitamines en mineralen.De producten van Your superfoods passen niet alleen als gedroomd in een smoothie, je voegt ze ook gemakkelijk toe aan zowat alle drankjes, tussendoortjes en maaltijden, zoals je ontbijt.

Elke mix in het gamma is bestemd voor een specifieke behoefte. Dit zijn drie van hun bestsellers:

  • Energy Bomb: deze mix geeft je een maximaal energiepeil tot acht uur lang. Een perfect alternatief voor je ochtendkoffie en om dipjes geen kans te geven!

   > Ingrediënten: poeder van açai, guarana, maca, lucuma en banaan

   > Smaak: lichtzure bessensmaak

Energy Bomb Yoursuperfood
Skinny proteins Yoursuperfood
  • Skinny Protein : dit product bestaat voor 62% uit plantaardige eiwitten. Ideaal om optimaal te recupereren na een training en je hongergevoel de hele dag lang in de hand te houden.

  > Ingrediënten: erwteneiwit, hennepeiwit, moringa, spirulina en alfalfapoeder

  > Smaak: lichtzure bessensmaak

  • Golden Mellow: deze krachtige mix van ayurvedische kruiden helpt je om te ontspannen en te ontstressen. Hij werkt ook ontstekingsremmend voor je gewrichten en pezen. Een perfecte manier om weer op te knappen na de uitspattingen in december.

   > Ingrediënten: kurkuma, ashwaganda, gember, kaneel, lucuma en peper

  > Smaak: lichtjes pikant en fris

Golden Mellow Yoursuperfood

Zo, dit waren onze tips voor een vliegende start in 2023. Alle producten in de Edenred Ecoshop zijn duurzaam, hebben een ecologisch label of zijn gemaakt van gerecycleerde materialen. Je kunt ze bovendien allemaal kopen met ecocheques. 

En jij? Welk product of welke wondertip raad jij ons aan om het nieuwe jaar goed te beginnen? Deel ze op onze pagina op Facebook of Instagram!

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen