5 speeltjes die je met ecocheques betaalt en die je kinderen de hele zomer zoet houden

|Kinderen

Ben je met vakantie en wanhopig op zoek naar manieren om je kinderen bezig te houden? Geen zorgen. Wij hebben een geniale oplossing! Verras ze met leerrijke en stimulerende speeltjes die niet alleen leuk zijn, maar ook lief voor de planeet. En meer goed nieuws: met ecocheques koop je niet enkel houten speelgoed!

Vertrek je op reis en ben je op zoek naar speelgoed dat niet te veel plaats inneemt in je koffers? Of blijf je deze zomer thuis en wil je iets om je kinderen mee zoet te houden?  Het maakt niet uit. Van onze selectie wordt iedereen blij! 

We geven je hier diverse tips voor geschenken die ecologisch én fun zijn. En we delen ook onze eigen favorieten. Wedden dat het een prachtige zomer wordt?

1. Leesvoer

We beginnen met boeken, want die prikkelen de verbeelding en nieuwsgierigheid van je kinderen. Er is altijd wel een stijl die in de smaak valt bij je oogappels:

Naast klassieke boeken hebben veel webshops ook boekjes voor baby’s en peuters. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit magische badboek? In bad gaan wordt een moment om naar uit te kijken!

2. Voer voor de hersenen

Niets beter dan denkspelletjes die je hersenen laten kraken! Je kinderen zullen zich niet snel meer vervelen. En er is keuze en variatie genoeg. Houden ze eerder van …

3. Al spelend leren en ontdekken

Kinderen vinden het fantastisch om rolletjes te spelen en hun fantasie bot te vieren. Deze ideeën kunnen je alvast inspireren:

4. Buiten spelen

Wat zou een zomervakantie zijn zonder uitstapjes naar het park, de zee of het bos? Trek naar buiten, snuif de frisse lucht op en neem aangepaste speeltjes mee. En wie weet kun jij ondertussen wel rustig een boek lezen. Een paar ideetjes:

Heb je een veel plaats buiten? Er zijn ook speeltuigen die je met ecocheques kunt betalen. Een paar voorbeelden:

5. Games

Samen spelen en eropuit trekken is fantastisch. Maar laten we eerlijk zijn … Vanaf een bepaalde leeftijd genieten kinderen ook van een paar uur schermtijd.

Is je kind een geboren gamer? Dan maak je het uiteraard blij met videogames. Je vindt die trouwens gemakkelijk in tweedehandswinkels. Zo doe je je kind een plezier zonder met een hamer je spaarvarken te lijf te gaan:

 

Je kwam in dit artikel een aantal grote webshops tegen. Maar er zijn ook veel buurtwinkels waar je speelgoed koopt met ecocheques. Vind een handelaar in je buurt met onze zoekmachine, die ook in onze app MyEdenred van de partij is.

 

Koop met je ecocheques van Edenred speeltjes voor je kinderen. Het is een fantastische manier om de verveling tegen te gaan en tegelijk ecologisch en verantwoord te kopen. Met al die leerrijke spelletjes, boeken, denkspelletjes, creatieve speeltjes en dat buitenspeelgoed zul je je kinderen niet veel horen deze zomer.

Hopelijk vond je veel inspiratie in dit artikel. Welk speelgoed koop jij meestal met je ecocheques? Deel je tips en tag ons op Facebook of Instagram.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen