5 keer op uitstap en zelfs op reis, met Edenred Eco

|Reizen

Voordelig én duurzaam op uitstap of op reis? Het kan met Edenred Eco. Kies voor bezienswaardigheden of attracties die het internationale Green Key label dragen. Als bezoeker kan je er dan op rekenen dat de planeet wel vaart bij je bezoekje. En, extra fijn: heel wat Green Key-houders aanvaarden Edenred Eco als betaalmiddel.

We zetten er 5 hele leuke voor jou op een rij.

1. Duurzaam op reis, dichtbij of ver weg

Reizen op een duurzame manier? Dat kan in alle comfort. Geen gedoe met inchecken en wachten op de luchthaven. Gewoon relaxen en naar de mooiste bestemmingen gebracht worden: met de bus!

Autocar-organisaties met een GreenKey label mogen Edenred Eco aanvaarden en bieden prachtige arrangementen. Van een dagje Brussel of Parijs tot een heuse Lapland-trip en alles daartussenin. De moeite om het aanbod te gaan ontdekken.

Je kan bijvoorbeeld in Menen terecht bij Herman & Vandamme of bij Voyages Léonard.

2. De zoo van Antwerpen

Naar de zoo van Antwerpen ga je niet enkel voor de dieren. Deze zoo is één van de enige dierentuinen uit de 19de eeuw die nog bestaat. Het geheel van historische gebouwen en paviljoenen vormt dan ook een beschermd monument.

Je toegangsticket voor de Zoo, en zelfs je treinticket naar het mooiste station ter wereld – jawel, Antwerpen-Centraal 😉 – kan je met je Edenred Eco betalen.

3. Technopolis in Mechelen

Nieuwsgierige kinderen én volwassenen die álles willen weten over wetenschap en technologie? Technopolis in Mechelen is het doe-centrum waar je alles zelf kan ontdekken op interactieve manier.

4. Zwier door de bomen in Waver

Zin in iets actiefs en best spannend? Trek dan naar Aventure Parc in Waver. Je kan je er aan een boomklimparcours wagen of een spannende laser game spelen. Ook torenhoog jumpen aan elastieken is een optie in dit leuke park.

5. Ga het avontuur op het water aan met The Spin Cablepark

Zin in een kick en een unieke ervaring op het water? Begeef je dan naar The Spin Cablepark in Froidchapelle voor een dag vol adrenaline en plezier. Gelegen in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, biedt The Spin je de kans om wakeboarden, waterskiën of kneeboarden te beoefenen, of je nu beginner of gevorderd bent!

 

Meer fijne en vooral duurzame inspiratie? Volg ons op Instagram en Facebook.

Vond je dit artikel leuk?

Neem de tijd om te klikken om uw mening met ons te delen en maak onze volgende artikelen nog relevanter voor uw behoeften.

Bedankt voor het delen van uw mening met ons.

  • Dit artikel delen